No Grzybuu, wypowiedz się dlaczego nie
Moderator
Nie gralem, wiec nie moge nic powiedziec ale z tego co slyszalem to gra calkkiem calkiem;]
Do: Miniczek otóż zawsze się sprzeczamy z Grzybkiem która gral lepsza więc niech się teraz wypowie ja stawiam na Obliviona
pozostali mogą temat po prostu olać ;]
Moderator
Filip: I tak Baldurs jest lepszy;]
dokładniej to "i tak w Baldurze było lepiej" i znowu zaczyna sie spam... ;]
Moderator
Panie dajze spokuj z tym spamem:P
Moderator
Tak jak w morrowindzie;] to jest dopiero swietna gra! polecam wszystkim
Oblivion - następna część po morrownidzie więc cicho siedź ale ostatnio i tak herosi rządzą
polecam nieoficjalny dodatek do trójki - Wake Of Gods
Bo jak już mówiłem jesteś odmieńcem Heroes to jest to
Ostatnio edytowany przez Cht! (2007-02-18 20:37:58)
Moderator
Heros smierdzi , strasznie dziwna gra . Nie lubilem i nie polubie;].
Gothic 3 to najlepsza gra RPG jaka jest na świecie. Nie ma takiej gry RPG która miała by tyle możliwości i swobody co Gothic. Nie rozumiem Patryka jak może uważać że Oblivion jest lepszy jeśli nawet nie grał w Gothica. Moim zdaniem Oblivion jest dużo gorszy od Gothica ponieważ jego fabufa polega w 70% na zamykaniu Oblivion Gate co jest bardzo monotonne i nudne. Osobiście tego nie trawie.
No nareszcie!! Teraz można się pokłócić z szefem ;] otóż: To co piszesz na temat Obliviona to nie prawda
nie grałeś dłużej więc nie wiesz
Fabuła jest dużo ciekawsza niż to co opisałeś
a Gothic... cóż... pograłem znudziło się (do tego te kosmiczne wymagania sprzętowe...) Jak dla mnie Oblivion przewyższa Gothica pod każdym (oprócz grafiki) względem. I ta swoboda...
pozdro Grzybek
Twoja kolej
W obliviona grałem tyle co chciałem ponieważ monotonna fabuła powodowała że szybko mi się to znudziło. Po za tym grałem w obliviona do puki nie wyszedł Gothic3. Wyjście Gothica 3 spowodowało że zrozumiałem jaka kiłą jest oblivion .